Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /home/drvoshanski/public_html/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

добродојдовте

Живееме во време на загадена животна средина, контаминирана храна, постојан стрес и трка по материјални добра... Сето ова се предизвиците на модерното живеење кои го оптеретуваат нашето тело и ум, предизвикувајќи заболувања и болка, и ограничувајќи го квалитетот на нашиот живот.

Јас силно верувам дека доброто здравје е многу повеќе од просто отсуство на болест. Тоа значи да се живее со целиот потенцијал на телото и умот. Следејќи ја оваа идеја поставив диететски програми и стратегии кои може успешно да го обноват вашето здравје и да го направат вашиот организам витален и долговечен?
Image

Здраво, јас сум Сашко

... нутриционист посветен во напорите да им помогне на луѓето да го обноват своето здравје и да си ја повратат среќата што ја носи животот без болка, полн со енергија и можности.

 

Мојата цел е да им помогнам на луѓето, да ги научам и да ги водам при следењето на докажаните натуропатски стратегии базирани врз консумација на интегрални, природни намирници коишто ја обезбедуваат енергијата, информациите и структурните елементи потребни за воспоставување на физиолошкиот и енергетскиот баланс на човекот... Да ги поттикнам и да ги охрабрам да го следат патот кон здравиот живот којшто може да го достигнат, да го одржат и во кој може да уживаат со целото свое битие. (Прочитајте повеќе...)

Приклучи се на клубот!

Внесете ги вашите информации и искористете ја можноста редовно да добивате совети за здравјето и исхраната, информативни е-писма, можност да присуствувате на бесплатни предавања и други придобивки.

Придружете ни се

ОЛЕА Природна козметика

Локација

©2023 Drvoshanski Nutrition. Сите права се задржани.