Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /home/drvoshanski/public_html/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

СТАТИИ ЗА ЗДРАВА ИСХРАНА

Што навистина кажува науката за омега масните киселини?

Човековиот организам е способен за синтеза на разни видови масти, но постојат и такви кои се неопходни за различни физиолошки функции, а човекот не може да ги синтетизира и единствено може да се обезбедат преку храната. Масните киселини се основните молекули на масти кои се користат како структурни единици за синтеза на посложени молекули потребни за одредени функции.

Придружете ни се

ОЛЕА Природна козметика

Локација

©2022 Drvoshanski Nutrition. Сите права се задржани.