Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /home/drvoshanski/public_html/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

Останати услуги

ОСТАНАТИ УСЛУГИ

Покрај нутриционистичките програми понудени погоре, исто така, на располагање сум и за консултации и за професионални совети за многу други хронични или акутни состојби кои може да го нарушат вашето здравје и добросостојба. Од остеопороза, заболување на бубрезите, преку состојби кои се предизвикани од хормонални нарушувања и пореметена работа на ендокриниот систем, па сè до потребата за подобрување на атлетските перформанси, регулација на телесната тежина или потреба од исхрана по специфичен генотип, базирано врз докажани научни и натуропатски решенија, изработувам персонализирани диететски планови чија цел е да ги обноват сите метаболни функции, и да ги лечат и да ги ревитализираат телото и умот, воспоставувајки баланс и добро здравје.

Закажување на термини и консултации на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. ; + 389 70 35 55 82

Придружете ни се

ОЛЕА Природна козметика

Локација

©2022 Drvoshanski Nutrition. Сите права се задржани.