Warning: imagecreatefrompng(): gd-png: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile in /home/drvoshanski/public_html/libraries/vendor/joomla/image/src/Image.php on line 705

Приклучете се на мојот клуб!

Приклучете се на мојот клуб!

Внесете ги вашите информации и искористете ја можноста редовно да добивате совети за здравјето и исхраната, информативни е-писма,
можност да присуствувате на бесплатни предавања и други придобивки.Изберете да го направите останатиот дел од вашиот живот најдобриот дел од вашиот живот!

Ве повикувам и ве охрабрувам да се приклучите на мојот „Клуб на здравје и виталност“ – заедница на луѓе кои сакаат да се грижат за сопственото здравје и здравјето на најблиските. Членството во клубот нуди единствена можност редовно да добивате совети за здравјето и исхраната, информативни е-писма, можност да присуствувате на бесплатни предавања и други придобивки. Изберете еден од двата понудени пакети за членство и подигнете го сопственото здравје на повисоко ниво. Уживајте во животот без болка, исполнет со енергија и виталност.

Користење на ОСНОВЕН пакет на членство:

 • Бесплатен електронски прирачник со професионални совети;
  (професионални совети и препораки како да го зајакнете имунитетот)
 • Неделно информативно, едукативно е-писмо;
  (практични, научно потврдени совети за одржување на здравјето и превенција од болести);
 • Две бесплатни предавања во месецот;
  (стручни предавања на теми врзани за исхраната во улога на превенција и третман на разни заболувања)
 • Следење на вашето здравје и консултации со практични препораки и совети;
  (кратки персонализирани совети за одржување на здравјето и регулирање на тежината)
 • 50% попуст за учество во едукативните работилници и предавањата организирани од страна на Центарот за здравје, исхрана и диетотерапија Drvoshanski NUTRITION.

Користење на ПРЕМИУМ пакет на членство:

 • Бесплатен електронски прирачник со професионални совети;
  (професионални совети и препораки како да го зајакнете имунитетот)
 • Неделно информативно, едукативно е-писмо;
  (практични, научно потврдени совети за одржување на здравјето и превенција од болести);
 • Две бесплатни предавања во месецот;
  (стручни предавања на теми врзани за исхраната во улога на превенција и третман на разни заболувања)
 • Континуирано следење на вашето здравје и добивање на целосни консултации со детални препораки и совети;
  (детални совети и препораки за вашата специфична здравствена состојба, секогаш кога за тоа имате потреба, можност за телефонски контакт во секое време)
 • Бесплатно учество во едукативните работилници и предавањата организирани од страна на Центарот за здравје, исхрана и диетотерапија Drvoshanski NUTRITION.

Дополнителни информации за пакетите и износот на членарината на тел: 070 35 55 82 или contact@drvoshanskinutrition.com

Сите кои сакаат да пристапат на клубот треба да испратат порака на contact@drvoshanskinutrition.com со содржина:
име и презиме, е-пошта и избор на пакет за членство.

Во добро здравје,

Сашко

Придружете ни се

ОЛЕА Природна козметика

Локација

©2022 Drvoshanski Nutrition. Сите права се задржани.